Welcome Blog


Khamis, 2 Oktober 2014

Promosi Shaklee Bulan Oktober 2014 : ESP

Energizing Soy Protein atau nama ringkasnya ESP merupakan produk pilihan untuk promosi Oktober.Beli 6 percuma 1.Rasa nak buat stok 7 bulan akan datang pun boleh.Untung sangat!
Apa yang best tentang promosi ESP kali ini?
Anda boleh cari kawan pejabat,saudara mara atau sesiapa sahaja untuk kongsi beli.Harga runcit 1 canister ESP ialah RM150.Beli 6 canister,bayar RM900.Dapat percuma 1 canister (jimat RM150) tetapi sebab belian lebih RM650,dapat lagi KEAHLIAN PERCUMA! 


Anda jimat RM65.Sebab sudah menjadi ahli,anda tak perlu bayar RM900 tapi anda membayar dengan harga lebih murah!Anda hanya perlu bayar HARGA AHLI sahaja (jimat lagi RMXXX) dan jumlah penjimatan anda ialah RM400++.

Berbaloi-baloi!!!Bulan depan anda akan dapat lagi BONUS TUNAI sebab anda telah membuat belian melebihi RM450.Tolak tambah manfaat yang boleh dapat, ibarat anda percuma 4 canister ESP.
Untuk yang pertama kali beli ESP dan ingin menjadi ahli Shaklee secara percuma,inilah cara dan masa yang sesuai.

Berminat ingin mencuba produk Shaklee?Anda boleh klik link ini Belian Produk Shaklee atau hubungi saya Pengedar Sah Shaklee anda.Setiap pembelian dari link ini,anda layak mendapat konsultasi percuma dari saya.InsyaAllah,saya akan membantu.
~ Ma Annur
~ Mesej|Whatsapp: 010-8126582
~ Email milky_galaxie@yahoo.comTiada ulasan:

Catat Ulasan